Opinie Klientów


Dbając o najwyższy poziom usług oraz zadowolenie naszych Klientów, jesteśmy wdzięczni za wszelkie uwagi dotyczące funkcjonowania sklepu, asortymentu oraz jakości naszej obsługi.

Opinie o Kuźni Srebra mogą dodawać wyłącznie osoby, które dokonały oraz zrealizowały zamówienie w naszym sklepie.

Poniżej prezentujemy 2629 opinii naszych Klientów.


Elzbieta, Mszczonow
pią, 16 lis 2018, 14:05

ja szukalam kamienia ksiezycowego w sklepach normalnych nie moglam znalezc a tutaj byl wybor polecam ten sklep calkowicie

Zakupione produkty:

Barbara Szczęsnowicz, Suwałki
czw, 8 lis 2018, 10:54

Polecam zakupy,towar dotarł szybko w nienaruszonym stanie.

Zakupione produkty:

Ania, Stefanówka
śro, 7 lis 2018, 11:08

Przepiękna biżuteria.Dostawa bardzo szybka.POLECAM

Zakupione produkty:

Marta, Łódź
wto, 6 lis 2018, 13:58

Zakupy udane. W pełni spełniły moje oczekiwania.

Zakupione produkty:

Ewa, Łódź
wto, 6 lis 2018, 10:10

Sklep z pięknymi wyrobami i przemiłą, życzliwą obsługą.
Z czystym sercem polecam każdemu :))

Zakupione produkty:

Justyna, Myślenice
pon, 5 lis 2018, 21:48

Urocza biżuteria, duży wybór, precyzyjne opisy. Na pewno tutaj jeszcze wrócę. Zdecydowanie bardziej cenię takie miejsca od sieciówek.

Zakupione produkty:

Gabi., Łódź
pon, 5 lis 2018, 16:51

Polecam sklep.Szybka przesyłka a towar piekny.

Zakupione produkty:

Bożena, Nysa
pon, 5 lis 2018, 07:22

Sklep super, nie był to mój pierwszy zakup w przeciągu ostatnich kilku lat i jak zwykle błyskawiczna przesyłka, piękne opakowanie. Pełen profesjonalizm i 100 % satysfakcji z zakupu.

Zakupione produkty:

Gosia, Kolbuszowa
wto, 30 paź 2018, 20:39

Wielka przyjemność kupować w Kużni Srebra.Polecam wszystkim,którzy szukają srebrnej biżuterii .Natychmiastowa wysyłka, jeszcze tego samego dnia.
A biżuteria naprawdę warta pokusy.

Zakupione produkty:

Olga, Warszawa
wto, 30 paź 2018, 11:23

jestem bardzo zadowolona- szybkie załatwienie zamówienia polecam

Zakupione produkty:

Dominika, RZESZÓW
wto, 30 paź 2018, 10:49

Produkty jak na zdjęciach, wszystko super. Polecam!

Zakupione produkty:

Kasia, LUBLIN
pią, 26 paź 2018, 20:51

sklep godny polecenia :-)

Zakupione produkty:

Lucyna, Sandomierz
wto, 23 paź 2018, 20:44

Jest ok,jestem zadowolona,będę korzystać w przyszłości,mój zakup jest z pewnością niepowtarzalny.
Pozdrawiam serdecznie.

Zakupione produkty:

Joanna, Tarnowo Podgórne
wto, 23 paź 2018, 13:26

Jestem zadowolona z zakupu po części, pierścionek który otrzymałam różni się od tego co widoczne było na zdjęciach. kamień księżycowy praktycznie nie odbija światła i wygląda jak kawałek szkła, nie jak kamień... Sama transakcja przebiegła bez problemu.

Zakupione produkty:

Katarzyna, Ustrzyki Dolne
wto, 23 paź 2018, 11:32

Zadowolenie w 100%

Zakupione produkty:

heszko, Kielce
pon, 22 paź 2018, 20:06

Wszystkie zakupione pierścionki są ładniejsze niż na zdjęciu prezentowanym na stronie Kuźni dzięki

Zakupione produkty:

Natalia, warszawa
pon, 22 paź 2018, 11:16

To już czwarty i piąty pierścionek kupiony w Kuźni Srebra- ze wszystkich jestem bardzo zadowolona, pozdrawiam

Zakupione produkty:

Jadwiga, Warszawa
wto, 16 paź 2018, 15:58

szybka dostawa, pierścionek b.ładny

Zakupione produkty:

Gosia, Warszawa
pon, 15 paź 2018, 10:47

Rewelacja! Kolejny zakup z tej serii i zdecydowanie nie ostatni. Co miesiąc kupuję dwa nowe pierścionki :D

Zakupione produkty:

Marta, Myślachowice
śro, 10 paź 2018, 18:44

Polecam zakupy w sklepie, wszystko sprawnie bez zastrzeżeń. Produkty dobrej jakości, ładnie zapakowane.

Zakupione produkty:

beata, Międzyborów
wto, 9 paź 2018, 15:35

Jestem niemile zaskoczona czasem dostarczenia kolczyków.
Wysyłka dopiero po wielu dniach.

Zakupione produkty:

Co o nas mówią nasi kliencizobacz wszystkie opinie »

"Fantastyczny sklep.Sprawna obsługa.W przypadku wybranego przeze mnie modelu w opisie brakuje informacji o dodatku metalu kolorowego." ~Ela, 26 luty

"Świetny sklep, polecam w 100%. Miła obsługa, ładnie zapakowana biżuteria, szybka dostawa" ~Gabriela, 20 styczeń

"Towar naprawdę pierwszej klasy. Tylko część o dostawie w 24 godziny jest grubo przesadzona" ~Łukasz, 23 wrzesień

2009 - 2018 © KuźniaSrebra.pl