Opinie Klientów


Dbając o najwyższy poziom usług oraz zadowolenie naszych Klientów, jesteśmy wdzięczni za wszelkie uwagi dotyczące funkcjonowania sklepu, asortymentu oraz jakości naszej obsługi.

Opinie o Kuźni Srebra mogą dodawać wyłącznie osoby, które dokonały oraz zrealizowały zamówienie w naszym sklepie.

Poniżej prezentujemy 2603 opinie naszych Klientów.


Małgorzata, Legionowo
pią, 21 wrz 2018, 11:24

Bardzo sprawna obsługa zamówienia i szybka wysyłka. Ponadto dziękuję za powiększenie wybranego pierścionka.

Zakupione produkty:

Bogusława, Uniegoszcz
czw, 20 wrz 2018, 10:52

Zakup bardzo udany.wszystkie trzy rzeczy które zakupiłam to strzał w dziesiątkę pod każdym kątem :jakości estetyki i piękny wygląd.

Zakupione produkty:

Natalia, warszawa
wto, 18 wrz 2018, 17:24

pierścionek śliczny, dostawa ekspresowa, dziękuję bardzo

Zakupione produkty:

Ania, Lubowidz
śro, 12 wrz 2018, 08:35

Polecam Ten sklep bardzo szybka realizacja zamówienia

Zakupione produkty:

Marlena, Wrocław
pią, 31 sie 2018, 11:03

Piękny wyrób , noszę z wielką przyjemnością. Miła obsługa i szybka dostawa.

Zakupione produkty:

Magdalena, Gdańsk
czw, 30 sie 2018, 19:16

Szybko i sprawnie. Polecam ????

Zakupione produkty:

bogusia, Pokój
pią, 24 sie 2018, 21:26

Dziękuję za szybką realizację zamówienia bardzo szybko je zrealizowano. pozdrawiam

Zakupione produkty:

Łukasz, Mysłowice
pią, 17 sie 2018, 15:09

Szybka realizacja zamówienia i wysoka jakość oferowanej biżuterii. Polecam.

Zakupione produkty:

Ilona, Rybnik
czw, 16 sie 2018, 21:10

Bardzo profesjonalna obsługa, zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Polecam :)

Zakupione produkty:

Anna, Milanówek
pon, 13 sie 2018, 11:20

Szybka wysyłka.Produkt zgodny z opisem a w rzeczywistości nawet ładniejszy,rozmiar odpowiedni.Jestem bardzo zadowolona.Polecam zakupy w Kuźni Srebra

Zakupione produkty:

Ania, Warszawa
pią, 10 sie 2018, 13:23

Cudny pierścionek, na palcu wyglada rewelacyjnie, szybka dostawa, profesjonalne podejście do klienta. Jestem bardzo zadowolona z obsługi, dziękuje.

Zakupione produkty:

Karolina, Łomża
wto, 7 sie 2018, 11:35

Szybko i profesjonalnie, polecam!

Zakupione produkty:

Ewelina, Chojnice
wto, 7 sie 2018, 10:46

Wszystko szybko i sprawnie

Zakupione produkty:

Ania, Janow Lubelski
pon, 30 lip 2018, 09:43

bardzo szybka wysyłka i dobra obsługa. Polecam!!!

Zakupione produkty:

Małgorzata, Wrocław 32
śro, 25 lip 2018, 11:27

Bardzo dobra obsługa. Polecam.

Zakupione produkty:

Helena, Kielce
wto, 24 lip 2018, 16:30

szybka realizacja zamówienia, biżuteria w realu ładniejsza niż na zdjęciach, polecam Kuźnię Srebra

Zakupione produkty:

Jola, Olsztynek
pon, 23 lip 2018, 12:16

Biżuteria cudowna ,czas przesyłki expresowy ,serdecznie polecam.

Zakupione produkty:

Emilia, Walbrzych
pon, 16 lip 2018, 21:25

Fantastyczna biżuteria, fajnie się ją nosi, pięknie się prezentuje. Polecam

Zakupione produkty:

Małgorzata, Wrocław 32
czw, 12 lip 2018, 15:06

Polecam. Super sklep!

Zakupione produkty:

Wiesia, Sopot
pon, 9 lip 2018, 20:56

Bardzo sprawna procedura zakupu.

Zakupione produkty:

Agnieszka, Gdańsk
pon, 9 lip 2018, 15:40

Wszystko w porządku.Z czystym sumieniem polecam sklep

Zakupione produkty:

Co o nas mówią nasi kliencizobacz wszystkie opinie »

"Towar zgodny z zamówieniem. Szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolona. Nie mam żadnych uwag. Super." ~Małgorzata, 26 luty

"Sklep ekspresowo realizuje zamówienia." ~Asza, 14 marzec

"Kupiłam piękną i niepowtarzalną biżuterię. Jestem - jak zawsze - bardzo zadowolona z transakcji. Szybka realizacja, dobra strona i warunki(...)" ~Ola, 17 maj

2009 - 2018 © KuźniaSrebra.pl