Opinie Klientów


Dbając o najwyższy poziom usług oraz zadowolenie naszych Klientów, jesteśmy wdzięczni za wszelkie uwagi dotyczące funkcjonowania sklepu, asortymentu oraz jakości naszej obsługi.

Opinie o Kuźni Srebra mogą dodawać wyłącznie osoby, które dokonały oraz zrealizowały zamówienie w naszym sklepie.

Poniżej prezentujemy 2467 opinii naszych Klientów.


Dominika, OPOLE
śro, 13 gru 2017, 18:09

Zamówiona biżuteria bardzo szybko dotarła. Produkty dobrze wykonane.

Zakupione produkty:

Joanna, OTWOCK
wto, 12 gru 2017, 18:46

Sklep godny polecenia

Zakupione produkty:

Marta, Niepołomice
wto, 12 gru 2017, 14:27

Bardzo szybka realizacja zamówienia,polecam wszystkim ten sklep.Biżuteria bardzo piękna

Zakupione produkty:

Jolanta, Kraków
wto, 12 gru 2017, 00:43

Nie jestem zadowolona, ponieważ kupiłam srebrny wisiorek na prezent mikołajkowy,przysłano mi wisiorek bez jakichkolwiek oznakowań,wybitej informacji cyfrowej o próbie i metek z wagą i próbą produktu. Tymczasem jest w prawie probierczym, że jeżeli nie ma próby ze względu na niską wagę srebra to obowiązkowym znakiem wybitym na przedmiocie jest zarejestrowany imiennik firmy i metka z waga i próbą. Oczywiście nie mogłam dać takiego prezentu, bez jakichkolwiek oznakowań srebra, czy metek i kupić inny prezent od Jubilera, gdzie mimo małej wagi wisiorka ( 1,3 g)była wybita cyfrowo próba 926 i dodatkowo metka z próbą i wagą. Bardzo nieprofesjonalne podejście do klienta co kosztowało mnie podwójnie , bo musiałam kupić pośpiechu drugi wisiorek. Więcej tu nie kupię i zgłoszę chyba, że firma nie bije znaków imiennych.

Zakupione produkty:

Jolanta, Olsztynek
pon, 11 gru 2017, 16:04

Wszystko w najlepszym porządku .Serdecznie polecam Kużnie Srebra.

Zakupione produkty:

Justyna, SOSNOWIEC
pon, 11 gru 2017, 13:18

Bardzo polecam ,zakup w pełni odpowiadał moim oczekiwaniom. Dostawa bardzo szybka.

Zakupione produkty:

Monika, Stary Gózd 26a
pon, 11 gru 2017, 11:05

Jestem mega zadowolona zamówiony towar dostałam bardzo szybko super.

Zakupione produkty:

Edyta, NOWA RUDA
sob, 9 gru 2017, 07:31

Biżuteria śliczna oryginalna ładnie wykonana. Transakcja została przeprowadzona bardzo sprawnie i bardzo szybko. Polecam

Zakupione produkty:

Elena, Piotrkow Tryb
pią, 8 gru 2017, 20:57

Zawsze jestem zadowolona z zakupow w sklepie.

Zakupione produkty:

Agnieszka, Elbląg
pią, 8 gru 2017, 18:37

Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie. Ceny odpowiednie do jakości produktu, produkt wygląda identycznie jak na zdjęciach. Wysyłka bardzo szybka i tania. Kontakt też bardzo dobry. Polecam :-)

Zakupione produkty:

Danuta, Kamień
śro, 6 gru 2017, 20:12

Super sklep.Duży wybór bizuterii w przystępnej cenie.Błyskawiczna wysyłka.Jestem bardzo zadowolona.

Zakupione produkty:

Magdalena, Lubaczów
pią, 1 gru 2017, 09:42

Super!

Zakupione produkty:

Lucyna, Łódź
czw, 30 lis 2017, 20:19

Nie mogłam się powstrzymać, kupiłam w Kuźni kolejny, gustowny pierścionek, tym razem z kamieniem księżycowym muśniętym błękitną nutą. Oglądam biżuterię w różnych sklepach lecz wygląda na to, że kupuję tylko w Kuźni. Wielką pomocą w dokonaniu wyboru jest możliwość rozmowy z panią doradczynią klienta. Dziękuję

Zakupione produkty:

Helena, Warszawa
śro, 29 lis 2017, 22:51

Produkty zgodne z opidem, bardzo szybki czas realizacji zamówienia.

Zakupione produkty:

joanna, Wrocław
wto, 28 lis 2017, 15:21

Z zakupu jestem bardzo zadowolona, bizuteria jest bardzo ładna.Wiem, że nie z winy sklepu przesyłka szła bardzo długo, patrząc, że to był priorytet..Pozdrawiam

Zakupione produkty:

Agnieszka, Barlinek
wto, 28 lis 2017, 11:51

Jestem bardzo zadowolona.Polecam sklep , szybka realizacja zamówienia.

Zakupione produkty:

Edyta, Mielec
wto, 28 lis 2017, 05:20

Wspanialy zakup.Bardzo ladne lancuszki
Polecam goraco.

Zakupione produkty:

nina, Bytom
śro, 22 lis 2017, 12:56

Szybko, sprawnie, bez zastrzeżeń. Polecam

Zakupione produkty:

Ela, Wrocław
wto, 21 lis 2017, 09:55

Sklep godny polecenia , szybko ,sprawnie.To był mój pierwszy zkup ale nie ostatni.Gorąco polecam.

Zakupione produkty:

Agata, Łancut
pią, 17 lis 2017, 16:37

Godny polecenia

Zakupione produkty:

Zuzanna, Toruń
czw, 16 lis 2017, 14:42

Pierścionek wygodny, ładnie leży

Zakupione produkty:

Co o nas mówią nasi kliencizobacz wszystkie opinie »

"Nie jestem zadowolona z Państwa sklepu, ponieważ przy produkcie nie było żadnej metki, która opisywałaby towar oraz cenę. W związku z tym(...)" ~Jolanta, 01 czerwiec

"Oczywiście że jestem zadowolona.Biżuteria,którą zamówiłam jest przede wszystkim bardzo oryginalna i wyjątkowa.Dodatkowy atut to(...)" ~Monika, 14 kwiecień

"Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Biżuteria, którą nabyłam w sklepie jest przepiękna. Obsługa super. Przesyłka szybko do mnie doszła.(...)" ~Zadowolona_1, 30 czerwiec

2009 - 2017 © KuźniaSrebra.pl   hosting: HostingFirmowy.pl
[zamknij]
pomoc
Potrzebujesz pomocy, porady
chcesz zamówić biżuterię?

Zadzwoń pon. - pt., 9-16:
41 241-21-01
lub
zostaw swój numer, oddzwonimy: