Opinie Klientów


Dbając o najwyższy poziom usług oraz zadowolenie naszych Klientów, jesteśmy wdzięczni za wszelkie uwagi dotyczące funkcjonowania sklepu, asortymentu oraz jakości naszej obsługi.

Opinie o Kuźni Srebra mogą dodawać wyłącznie osoby, które dokonały oraz zrealizowały zamówienie w naszym sklepie.

Poniżej prezentujemy 2434 opinie naszych Klientów.


Weronika, Chrząstawa Mała
pon, 16 paź 2017, 20:38

Dobry kontakt, szybka przesyłka, jak dla mnie nie ma zastrzeżeń c;

Zakupione produkty:

Grazyna, Piensk
pon, 9 paź 2017, 19:49

Sklep jest ok. Biżuteria jest fantastyczna!
Zamowienie i dostawa szybko realizowane!
Pewnie to nie ostatni mój zakup w tym sklepie!!!!!!

Zakupione produkty:

Elżbieta, Jasło
pon, 9 paź 2017, 12:51

Sklep jest solidną firmą. Polecam

Zakupione produkty:

Mirka, Poznań
pon, 9 paź 2017, 08:51

To mój kolejny zakup w sklepie,jak zwykle obsługa doskonała,dostawa ekspresowa,szczerze polecam

Zakupione produkty:

Krzysztof, Tomaszów Maz
pią, 6 paź 2017, 12:46

Bardzo zadowolony

Zakupione produkty:

Anna, wołów
pią, 6 paź 2017, 10:52

Produkt bardzo ładny. szybka wysyłka, polecam sprzedawce

Zakupione produkty:

Renata, chrzanow
pon, 25 wrz 2017, 16:30

Jestem bardzo zadowolona z pięknej biżuterii i bardzo szybkiej dostawy .Zamawiałam już kilka razy i zawsze jest wszystko OK.Polecam

Zakupione produkty:

Barbara, Siemiatycze
pon, 25 wrz 2017, 14:49

bardzo fajny sklep, szybka wysyłka zamówionych towarów, zdjęcia w pełni oddają wielkość i piękno precjozów z listy zamówień...dotyczy wszystkich rzeczy...Gorąco polecam ten sklep!

Zakupione produkty:

Karolina, Gronowo Elbląskie
pon, 25 wrz 2017, 14:40

Szybko, sprawnie, bardzo dobry kontakt.

Zakupione produkty:

Ala, Bartoszyce
pon, 25 wrz 2017, 12:07

Biżuteria przepiękna, fenomenalna osluga- pękła mi jedna z wcześniej zakupionych bransoletek i zgubiłam kilka koralików, Ci Państwo dostali mi brakujące. Rewelacja!

Zakupione produkty:

Elżbieta, Płock
śro, 20 wrz 2017, 13:46

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającymi. Zamawiałam komplet nie z oferty, ale na "specjalne zamówienie". Trochę czasu zeszło, byłam uprzedzona o powodach. Wyrób satysfakcjonujący, dokładnie taki jaki chciałam. Przesyłka bardzo szybka.

Zakupione produkty:

Jolanta, Olsztynek
wto, 19 wrz 2017, 15:01

Towar zgodny z opisem ,transakcja przebiegła bez zarzutu,.

Zakupione produkty:

Zbigniew, warszawa
śro, 13 wrz 2017, 19:18

Profesjonalnie,szybko,żadnych zgrzytów.

Zakupione produkty:

Roman, Połchowo
wto, 12 wrz 2017, 11:50

Transakcja przeprowadzona bardzo sprawnie. Produkty/wyroby zgodne ze zdjęciami - żona bardzo zadowolona (to chyba najlepsza z możliwych ocen)

Zakupione produkty:

Barbara, Zielona Góra
pon, 11 wrz 2017, 12:11

Bardzo miła obsługa sklepu,kompetentna i błyskawiczna.Polecam .

Zakupione produkty:

Patrycja, Goszczyn
pon, 11 wrz 2017, 11:59

Polecam :)

Zakupione produkty:

Krystyna, Tolkmicko
wto, 5 wrz 2017, 07:09

jestem zadowolona z waszego sklepu oferty czytelne i dobrze przedstawione no i ceny dostępne a promocje super szybka dostawa

Zakupione produkty:

Krystyna, Tolkmicko
wto, 5 wrz 2017, 07:04

jestem zadowolona z waszego sklepu oferty czytelne i dobrze przedstawione no i ceny dostępne a promocje super

Zakupione produkty:

Krysia, Gdańsk
pon, 4 wrz 2017, 20:45

Bardzo szybka realizacja zamówienia, polecam!

Zakupione produkty:

natalia, warszawa
nie, 3 wrz 2017, 11:59

Szybka dostawa, sklep rzetelny

Zakupione produkty:

Agata, Rytwiany
pią, 1 wrz 2017, 07:18

Zestaw kolczyków + pierścionek przepięknie wykonany. Jestem zadowolona w 100 procentach. Gorąco polecam!!!!

Zakupione produkty:

Co o nas mówią nasi kliencizobacz wszystkie opinie »

"bardzo rzetelny sklep pierscionek który kupiłam dokładnie spełniał moje oczekiwania, dostawa szybka ,sprawna polecam" ~anna, 02 lipiec

"Solidny sprzedawca, bardzo duży wybór biżuterii, szybka realizacja zamówienia, przystępne ceny. Polecam." ~Magda, 12 listopad

"Polecam :) zamówione rzeczy piękne , zamówienie zrealizowano szybko :)" ~Halina, 08 październik

2009 - 2017 © KuźniaSrebra.pl   hosting: HostingFirmowy.pl
[zamknij]
pomoc
Potrzebujesz pomocy, porady
chcesz zamówić biżuterię?

Zadzwoń pon. - pt., 9-16:
41 241-21-01
lub
zostaw swój numer, oddzwonimy: