Opinie Klientów


Dbając o najwyższy poziom usług oraz zadowolenie naszych Klientów, jesteśmy wdzięczni za wszelkie uwagi dotyczące funkcjonowania sklepu, asortymentu oraz jakości naszej obsługi.

Opinie o Kuźni Srebra mogą dodawać wyłącznie osoby, które dokonały oraz zrealizowały zamówienie w naszym sklepie.

Poniżej prezentujemy 2381 opinii naszych Klientów.


Beata, Szprotawa
śro, 21 cze 2017, 11:11

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Bardzo szybka realizacja,bez zbędnych formalności(oprócz tych koniecznych),produkty w przystępnych cenach - każdy może znaleźć coś dla siebie i drogiego i takiego co kosztuje niezbyt dużo. Jeśli będę w przyszłości poszukiwała biżuterii to w pierwszej kolejności dokonam przeglądu oferty tego sklepu. Szczerze polecam, bo warto.

Zakupione produkty:

Ela, Torun
nie, 18 cze 2017, 18:22

Super połączenie kamieni i srebra.
Bransoletka prezentuje sie na ręce fantastycznie i ma piękny kolor.
Czekam na więcej :-)

Zakupione produkty:

jolanta, marki
śro, 14 cze 2017, 10:43

witam troche tak i troche nie ,myślałam że za te pieniądze oczko będzie trochę większe jestem rozczarowana ,w sklepie diamento kupiłam pierscionek z dużym opalem za 105 zł

Zakupione produkty:

Magdalena, Warszawa
pon, 12 cze 2017, 10:39

Wszystko ok.

Zakupione produkty:

Ewa, GDAŃSK
pon, 12 cze 2017, 09:33

super obsługa, bardzo miła i kontaktowa

Zakupione produkty:

Basia, Siemiatycze
czw, 8 cze 2017, 21:44

Kolczyki, które kupiłam spełniły moje oczekiwania i dały radość obdarowanej .Wykonane są starannie,kamień wygląda
atrakcyjnie.Zapięcie w angielskim stylu pozytywnie wpływa na komfort codziennego noszenia.Dobra i szybka obsługa.Polecam.

Zakupione produkty:

Krzysztof, Warszawa
czw, 8 cze 2017, 12:00

Bardzo szybka wysyła, porządna jakość wykonania.

Zakupione produkty:

Joanna, częstochowa
pon, 5 cze 2017, 13:46

Robię zakupy w Kuźni Srebra od roku.Jestem zadowolona ze wszystkich produktów,które zamówiłam.Jedyne czego mi brakuje,to pierścionków w małych rozmiarach i naszyjników,bądź korali z naturalnych kamieni

Zakupione produkty:

Jolanta, Murowana Goslina
czw, 1 cze 2017, 16:31

Nie jestem zadowolona z Państwa sklepu, ponieważ przy produkcie nie było żadnej metki, która opisywałaby towar oraz cenę. W związku z tym nie wiem czy kupiłam srebrne kolczyki czy tylko srebrnopodobne.

Zakupione produkty:

Agnieszka, Bałdowo
śro, 31 maj 2017, 14:29

Towar wysłany szybko, biżuteria elegancko zapakowana, pudełeczka zabezpieczone przed uszkodzeniem podczas wysyłki.

Zakupione produkty:

Filip, Katowice
śro, 31 maj 2017, 11:03

W sklepie dokonałem zakupu zawieszki, przeznaczonej na prezent. Pomimo błędu poczty, Kuźnia Srebra zgodziła się na ponowną wysyłkę bez dodatkowych kosztów po mojej stronie, a obsługa sklepu przez cały czas trwania procesu była miła oraz niezwykle pomocna. Zdecydowanie polecam.

Zakupione produkty:

Beata, Opole
wto, 30 maj 2017, 23:04

Solidny sklep! Polecam !

Zakupione produkty:

Joanna, Warszawa
pon, 29 maj 2017, 18:42

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie a biżuteria jest bardzo piękna. To już moje 6 zamówienie w Kuźni i ze wszystkich byłam zadowolona :)

Zakupione produkty:

Iwona, Gdańsk
pon, 29 maj 2017, 18:25

Bransoletka ładna i elegancka- poleca,

Zakupione produkty:

Aleksandra, Mogilno
sob, 27 maj 2017, 09:18

Bardzo dobry sklep. Kontakt mailowy doskonały, sprzedający udzielają wyczerpujących informacji. Przesyłka sprawna, towar pięknie i bezpiecznie zapakowany.

Zakupione produkty:

Agnieszka, Katowice
czw, 25 maj 2017, 19:36

bardzo szybka realizacja zamówienia

Zakupione produkty:

Krystyna, Malbork
czw, 25 maj 2017, 18:46

Jestem bardzo zadowolona.Towar odpowiada wyglądowi jak na zdjęciu.Bardzo szybka dostawa.Nic dodać nic ująć.Pozdrawiam

Zakupione produkty:

barbara, Gliwice
śro, 24 maj 2017, 10:50

Dobrze że jesteście.Wiele razy robiłam u Was zakupy i zawsze byłam zadowolona.Macie duży wybor biżuterii i dużo informacji o kamieniach szlachetnych.Podoba mi się to.

Zakupione produkty:

Magdalena, Warszawa
pon, 22 maj 2017, 13:39

Polecam zakupy w sklepie Kuźnia Srebra. Strona przyjazna uzytkownikowi. Szybka realizacja zamówień, informacja o każdym etapie zamówienia na bieżąco.

Zakupione produkty:

Aleksandra, Kościan
pon, 22 maj 2017, 11:09

Bardzo fajny sklep. Duży wybór biżuterii i dostępne ceny.

Zakupione produkty:

Barbara, Katowice
pią, 19 maj 2017, 08:45

Tak, jestem zadowolona ze sklepu. biżuteria ładna, zamówienie szybko zrealizowane.

Zakupione produkty:

Co o nas mówią nasi kliencizobacz wszystkie opinie »

"Tak jestem zadowolona" ~Hanna, 10 grudzień

"Obsługa bardzo szybka i rzetelna." ~Magdalena, 06 maj

"Tak, jestem zadowolona ze sklepu. biżuteria ładna, zamówienie szybko zrealizowane." ~Barbara, 19 maj

2009 - 2017 © KuźniaSrebra.pl   hosting: HostingFirmowy.pl
[zamknij]
pomoc
Potrzebujesz pomocy, porady
chcesz zamówić biżuterię?

zostaw swój numer, oddzwonimy: