Opinie Klientów


Dbając o najwyższy poziom usług oraz zadowolenie naszych Klientów, jesteśmy wdzięczni za wszelkie uwagi dotyczące funkcjonowania sklepu, asortymentu oraz jakości naszej obsługi.

Opinie o Kuźni Srebra mogą dodawać wyłącznie osoby, które dokonały oraz zrealizowały zamówienie w naszym sklepie.

Poniżej prezentujemy 2562 opinie naszych Klientów.


Jola, Olsztynek
śro, 23 maj 2018, 06:24

Ekspresowa wysyłka bdb kontakt świecidełko prześliczne.

Zakupione produkty:

Emilia, Dębno
czw, 17 maj 2018, 10:36

Profesjonalna strona, łatwość zakupu i zapłaty.

Zakupione produkty:

Aneta, Radom
śro, 16 maj 2018, 16:06

Bardzo szybka dostawa produkty zgodne z opisem wszystko pięknie wykonane jestem bardzo zadowolona

Zakupione produkty:

Beata, Zamość
pon, 14 maj 2018, 14:09

Zamówienie zrealizowane zostało szybko i sprawnie. Zamówiona przeze mnie zawieszka śliczna jak na zdjęciu i bardzo dobrej jakości. Jestem bardzo zadowolona . Dziękuję.

Zakupione produkty:

Małgorzata, Rusiec
pią, 4 maj 2018, 12:07

Szybka dostawa, kolczyki bardzo estetycznie wykonane. Polecam

Zakupione produkty:

Małgorzata, Wrocław
czw, 26 kwi 2018, 11:13

Jestem zadowolona z obsługi przez Firmę.
Szybka i bezproblemowa obsługa. Towar zgodny z zamówieniem.

Zakupione produkty:

Patrycja M, Poznań
pon, 23 kwi 2018, 14:07

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Bransoletka bardzo dobrze wykonana i ładnie zapakowana, zabezpieczona, wysyłka szybka. Bardzo serdecznie polecam zakupy w tym sklepie !

Zakupione produkty:

Kinga, Poznań
pią, 20 kwi 2018, 12:02

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy, ekspresowa wysyłka to największy atut! Ceny także są przystępne :)

Zakupione produkty:

Julia, Lublin
śro, 18 kwi 2018, 11:03

"Kuźnia" pozwala na spokojne przeglądanie poszukiwanych prezentów. Zamówione sprawdzają się w użyciu.

Zakupione produkty:

heszko, Kielce
wto, 17 kwi 2018, 10:13

Zamówiona biżuteria jest taka jak na prezentowanych zdjęciach, jestem zadowolona z zakupów,miła obsługa, solidna firma polecam.

Zakupione produkty:

Agnieszka, Katowice
pią, 13 kwi 2018, 18:21

polecam zakupy w kuźni srebra

Zakupione produkty:

Małgosia, Kielce
czw, 12 kwi 2018, 21:29

Bardzo sprawna obsługa; polecam zakupy w Kuźni.

Zakupione produkty:

Dariusz, Połczyn-Zdrój
śro, 11 kwi 2018, 10:51

Jak zwykle, szybko i solidnie. Polecam.

Zakupione produkty:

Agnieszka, Kraków
pon, 9 kwi 2018, 12:47

Bardzo polecam. Szybko, sprawnie, bezproblemowo :)

Zakupione produkty:

Mirosława, Góra Kalwaria
czw, 5 kwi 2018, 12:45

Polecam sklep.

Zakupione produkty:

Wioletta, Lścin
wto, 3 kwi 2018, 11:39

Bardzo piękna biżuteria. Obsługa sklepu przez telefon na wysokim poziomie. Polecam każdemu

Zakupione produkty:

Beata, Lublin
pon, 2 kwi 2018, 11:55

Przepiękna biźuteria w bardzo dobrej cenie. Polecam serdecznie

Zakupione produkty:

Iwona, Jastrzębie-Zdrój
wto, 27 mar 2018, 23:31

Wysyłka błyskawiczna, biżuteria godna polecenia.

Zakupione produkty:

Iwona, Kielce
wto, 27 mar 2018, 10:48

Super sklep, szybko i profesjonalnie. Polecam.

Zakupione produkty:

Cecylia, Żyrardów
pon, 26 mar 2018, 18:13

Biżuteria zgodna ze zdjęciem. Zamówienie zrealizowane szybko.

Zakupione produkty:

Celina, Warszawa
pon, 26 mar 2018, 12:43

Nie wszystkie produkty spełniaja moje oczekiwania. Łańcuszki srebrne absolutnie nie. Jeden odesłałam - Cardano, 38 cm (45 zostawilam). Spodziewałam się czegoś absolutnie innego - na zdjęciu produkt wyglądał zupelnie inaczej. Moi znajomi rownież byli zaskoczeni, porównanie nie wypadło korzystnie. Rozumiem, że zdjęcie jest w powiększeniu, no ale zupelnie nie zgadza się z rzeczywistością. Zależało mi na"solidniejszym" do cięższych i większych zawieszek. Bransoletka piękna, ale zerwała się koleżance tydzień po zakupie i naprawila sobie sama. Ściereczka super. Zawsze bylam bardzo zadowolona z produktów "Kuźni srebra". Korzystalam z uprzejmości kolegi Tomasza(kilka razy)i koleżanki Gosi.

Zakupione produkty:

Co o nas mówią nasi kliencizobacz wszystkie opinie »

"Jestem bardzo zadowolona z kolczyków. Na żywo prezentują się naprawdę ładnie, zwłaszcza barwa malachitu robi wrażenie. Kolczyki nie są(...)" ~Anna, 31 maj

"Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Polecam!" ~Darek, 02 styczeń

"Wszystko w porządku :) Polecam :) Pozdrawiam :)))))" ~Renata, 11 marzec

2009 - 2018 © KuźniaSrebra.pl