Opinie Klientów


Dbając o najwyższy poziom usług oraz zadowolenie naszych Klientów, jesteśmy wdzięczni za wszelkie uwagi dotyczące funkcjonowania sklepu, asortymentu oraz jakości naszej obsługi.

Opinie o Kuźni Srebra mogą dodawać wyłącznie osoby, które dokonały oraz zrealizowały zamówienie w naszym sklepie.

Poniżej prezentujemy 2586 opinii naszych Klientów.


Emilia, Walbrzych
pon, 16 lip 2018, 21:25

Fantastyczna biżuteria, fajnie się ją nosi, pięknie się prezentuje. Polecam

Zakupione produkty:

Małgorzata, Wrocław 32
czw, 12 lip 2018, 15:06

Polecam. Super sklep!

Zakupione produkty:

Wiesia, Sopot
pon, 9 lip 2018, 20:56

Bardzo sprawna procedura zakupu.

Zakupione produkty:

Agnieszka, Gdańsk
pon, 9 lip 2018, 15:40

Wszystko w porządku.Z czystym sumieniem polecam sklep

Zakupione produkty:

bogusia, Pokój
pon, 9 lip 2018, 11:40

Jestem zadowolona z z zakupu, szybka dostawa,oczekuje rabatu jako stały klient bo na pewno nie raz skorzystam z Waszej oferty.pozdrawiam

Zakupione produkty:

Łukasz, Gdynia
pon, 9 lip 2018, 11:26

Szybka dostawa, bardzo dobra komunikacja - nawet jeśli automatyczna

Zakupione produkty:

Lidka, Puławy
pon, 9 lip 2018, 10:41

Polecam sklep Kuźnia Srebra z czystym sumieniem, bo mają piękną, artystyczną biżuterię. Widać, że niektóre elementy są wykonane tylko w jednym egzemplarzu.
Co poprawić? Podane są wymiary kolczyków, ale nie wiadomo, czy to z biglem, czy bez. Dobrze byłoby to zaznaczyć i przydałyby się zdjęcia niektórych rzeczy także z boku. Np. kupiłam naszyjnik z onyksem i myślałam, że oczko będzie płaską pastylką, a jest kuleczką. Jeszcze jedno zdjęcie z boku pokazywałoby jego kształt dokładnie.
Jeśli chodzi o obsługę, to bez zarzutu. Zamówienie przyszło bardzo szybko i mogłam zapłacić przy odbiorze bez dodatkowej prowizji.

Zakupione produkty:

Anna, Wien
pon, 9 lip 2018, 10:32

Uwielbiam produkty Kuźni, piękne, dobrze wykonane, unikalne. Dostawa szybką i sprawna, nawet poza granicami kraju. Polecam!

Zakupione produkty:

Wiesia, Sopot
pią, 6 lip 2018, 10:33

Z zakupu jestem bardzo zadowolona. Piękne , delikatne prezenty z klasą.

Zakupione produkty:

Małgorzata, Wrocław 32
czw, 5 lip 2018, 18:08

Jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi. Szybka wysyłka. Polecam.

Zakupione produkty:

Agnieszka, Holzkirchen
czw, 5 lip 2018, 14:11

Kolejny zakup w Kuźni Srebra. Ja jestem zadowolona ze świetnego kontaktu ze sklepem i błyskawicznej wysyłki, a moja siostra z pięknego prezentu - spersonalizowanego naszyjnika :) Polecam zakupy w tym sklepie!

Zakupione produkty:

Wojtek, Sulejówek
wto, 3 lip 2018, 19:10

Polecam, szybka dostawa, bezproblemowa obsługa.

Zakupione produkty:

Ewa, Bertrange
wto, 26 cze 2018, 23:37

Witam ,

Zakupy w/w wymienionym sklepie przebiegły profesjonalnie i bardzo sprawnie .Kontakt bez problemu. Bardzo miła obsługa i chęć pomocy .

Polecam zakupy bez obaw .
Panstwo prowadzący Sklep są uczciwi.

Serdecznie dziękuję ????

Zakupione produkty:

Magdalena k., warszawa
czw, 21 cze 2018, 16:02

Nigdy nie otrzymałam paczki. Czuję się oszukana. Pieniądze przypadły i czekam miesiąc na rozpatrzenie reklamacji. Wątpię czy dostanę paczkę i pieniądze.

Zakupione produkty:

Danuta, Wrocław
pon, 18 cze 2018, 20:58

dobry kontakt ,szybka wysyłka

Zakupione produkty:

Maciej, Ustanów
pią, 15 cze 2018, 00:56

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w Kuźni Srebra. To nie moje pierwsze zakupy w sklepie i na pewno nie ostatnie.

Zakupione produkty:

Wanda, GOLENIÓW
pon, 11 cze 2018, 21:58

Zakupy w Kuźni Srebra jak zawsze bezproblemowe. Wyroby bardzo ładne i efektowne. Duży wybór co gwarantuje, że każdy znajdzie coś dla siebie.

Zakupione produkty:

Beata, Kostrzyn nad Odrą
pon, 11 cze 2018, 20:12

Szybka realizacja zamówienia, jestem bardzo zadowolona

Zakupione produkty:

Agnieszka, Katowice
pon, 11 cze 2018, 12:54

polecam zakupy w Kuźni Srebra, szybka realizacja zamówienia

Zakupione produkty:

Monika, Stary Gózd
sob, 9 cze 2018, 23:17

kolejny raz robiłam zakupy i Jestem bardzo zadowolona szybka realizacja towar ładnie zapakowany polecam.

Zakupione produkty:

Magda, Warszawa
śro, 30 maj 2018, 12:00

fajny sklep tylko za mały wybór kolczyków z poza standardowego pakietu.
Więcej pierscionków o uniwersalnym rozmiarze

Zakupione produkty:

Co o nas mówią nasi kliencizobacz wszystkie opinie »

"podoba mi się Kuźnia Srebra ze względu na piękne wzory, przystępne ceny i bardzo szybką wysyłkę." ~Maria, 28 czerwiec

"Szybka rejestracja i realizacja zamówienia .Wszystko przebiegło bez zastrzeżeń." ~Katarzyna, 14 styczeń

"Jestem zadowolona - realizacja i dostawa bardzo szybka, wszystko bez zarzutu. Polecam." ~Magda, 11 grudzień

2009 - 2018 © KuźniaSrebra.pl