Opinie Klientów


Dbając o najwyższy poziom usług oraz zadowolenie naszych Klientów, jesteśmy wdzięczni za wszelkie uwagi dotyczące funkcjonowania sklepu, asortymentu oraz jakości naszej obsługi.

Opinie o Kuźni Srebra mogą dodawać wyłącznie osoby, które dokonały oraz zrealizowały zamówienie w naszym sklepie.

Poniżej prezentujemy 2405 opinii naszych Klientów.


Elżbieta, Gdańsk
pon, 21 sie 2017, 13:20

dobry kontakt ze sklepem, bardzo szybka wysyłka!

Zakupione produkty:

Katarzyna, Klucze
nie, 20 sie 2017, 18:55

Biżuteria piękna,starannie wykonana.Ekspresowa wysyłka. Kontakt z firmą bardzo dobry. Pierwsze i na pewno nie ostatnie zakupy w Kuźni. Polecam ☺

Zakupione produkty:

Anna, Bytom
czw, 17 sie 2017, 23:00

Cudownie szybka realizacja, niestety mimo pięknego wzoru kamienia tygrysiego oka, jest on pęknięty. Boję się że może mi sie rozlecieć szybko na dwa kawałki. Mam nadzieję że pęknięcie to tylko Tworzywo pokrywające kamień, ale jest to wyczówalne tez od "spodu" pierścionka. Sam pierścionek efektowny i piękny. Mimo wszystko jestem zadowolona (ale zastanawiam się nad konserwacją kamienia aby nie uległ szybkiemu zniszczeniu, jak i gdzie)

Zakupione produkty:

Anita, Brzeziny
śro, 16 sie 2017, 11:31

Bardzo profesjonalna i szybka obsługa. Polecam.

Zakupione produkty:

Maria, Gdansk
czw, 10 sie 2017, 14:58

Produkt wykonany perfekcyjnie !!!! Mam tylko jedno małe ale myślałam ze będzie więcej refleksów niebieskich w koralikach bransoletki .refleksy są tylko w 3 koralikach bardziej wydaje mi się ze to jest agat niż kamień księżycowy . Pozdrawiam. Maria Nowak

Zakupione produkty:

Beata, Ogrodzieniec
śro, 9 sie 2017, 10:48

Super sklep i szybka bezproblemowa wysyłka. polecam!!!

Zakupione produkty:

Alicja, Zabrze
pią, 4 sie 2017, 11:58

pięknie oprawione kamienie w srebrze. Bardzo udany prezent.
Polecam

Zakupione produkty:

Leszek, LUBLIN
śro, 2 sie 2017, 12:54

Transakcja przebiegła bez problemów

Zakupione produkty:

Agnieszka, Warszawa
wto, 1 sie 2017, 11:35

Szybko, sprawnie, solidnie, wzór dla innych.

Zakupione produkty:

Małgorzata, Ozorków
nie, 30 lip 2017, 13:31

Od kilku dobrych lat dokonuję zakupów w "Kuźni Srebra" i to świadczy o moim zaufaniu i zadowoleniu z zakupów i obsługi. Polecam.

Zakupione produkty:

Kamila, Warszawa
pią, 28 lip 2017, 12:23

Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam sklep :)

Zakupione produkty:

Iwona, Sosnowiec
czw, 27 lip 2017, 19:26

Pierscionek sliczny.Dostawa blyskawiczna.To moje kolejne zamowienie.Jestem bardzo zadowolona z zakupow wKuzni Srebra.

Zakupione produkty:

Agata, Podleze
śro, 26 lip 2017, 11:21

Profesjonalna obsługa i szybka realizacja.

Zakupione produkty:

Wanda, Poznań
wto, 25 lip 2017, 10:23

Miły kontakt ze sklepem. Szybka dostawa. Towar zgodny z zamówieniem.
Polecam ten sklep innym zainteresowanym. Pozdrawiam

Zakupione produkty:

Jadwiga, Wilkowice
wto, 25 lip 2017, 07:18

Warto korzystać z usług sklepu są solidni i terminowi. Powinni powiększyć asortyment

Zakupione produkty:

Joanna, Nowa Ruda
pon, 24 lip 2017, 11:23

Jestem zadowolona. Wszystko w jak najlepszym porządku.

Zakupione produkty:

Żaneta, Dobrodzień
wto, 18 lip 2017, 13:35

super, polecam

Zakupione produkty:

Żaneta, Dobrodzień
śro, 12 lip 2017, 22:15

super, polecam

Zakupione produkty:

Bartek, Słopnice
pon, 10 lip 2017, 21:12

Bardzo gorąco polecam :)

Zakupione produkty:

Kamila, Warszawa
pon, 10 lip 2017, 12:54

Zamówienie zrealizowane absolutnie bez zastrzeżeń.

Zakupione produkty:

Dagmara, Dębno
pon, 10 lip 2017, 11:46

Sklep super
Bardzo szybka realizacja zamówienia
Pełen profesjonalizm

Zakupione produkty:

Co o nas mówią nasi kliencizobacz wszystkie opinie »

"Jestem zdecydowanie zadowolona,zarowno z towaru jak i obslugi.Oczywiscie polecam zakupy w tym sklepie." ~maincoon, 03 grudzień

"jestem zadowolona z obslugi i z towaru pozdrawiam" ~malgorzata, 06 lipiec

"Zamówienie jest zawsze ładnie zapakowane, szybka przesyłka. Dobry kontakt ze sklepem. Polecam Pozdrawiam" ~Wanda, 23 grudzień

2009 - 2017 © KuźniaSrebra.pl   hosting: HostingFirmowy.pl
[zamknij]
pomoc
Potrzebujesz pomocy, porady
chcesz zamówić biżuterię?

zostaw swój numer, oddzwonimy: